GMP در صنایع غذایی و آرایشی(آنلاین)

۷۵,۰۰۰ تومان

مدرس : دکتر مسعود حبیبی
دکتری تخصصی صنایع غذایی، رئیس اداره نظارت بر صادرت و واردات معاونت غذا و دارو، مدرس دانشگاه

نوع دوره : آنلاین

امتیاز : ۴ امتیاز سازمان غذا و دارو

نوع گواهینامه : الکترونیک (فایل پی دی اف)

سرفصلها :

  • اهمیت و مفهوم ارزیابی و ممیزی
  • ویژگی های محل احداث و محوطه واحدهای تولیدی
  • شرایط فنی و بهداشتی ساختمان و سالن تولید
  • وِیژگی های سالن تولید
  • فضاهای موردنیاز سالن تأسیسات برق
  • سیستم لوازم ایمنی و کمک های اولیه
  • سیستم تخلیه زباله و ضایعات، سیستم شستشو و ضدعفونی
  • شرایط و ویژگی های کلی انبارها
  • شرایط فنی و بهداشتی قسمت های رفاهی
  • اصول بهداشت فردی کارکنان
  • اصول بهداشت کنترل حشرات، جوندگان و پرندگان و حیوانات موذی

در انبار موجود نمی باشد